THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Saturday, March 16, 2013

Detik - detik Terakhir Bergelar Mahasiswi


Diploma Pengurusan dan Teknologi Pejabat
5 semester, 2 1/5 tahun
Bakal graduan Diploma Pengurusan dan Teknologi Pejabat UiTM Pahang

Bakal melabuhkan tirai tak lame lagi..
perasaan sekarang ni gembira tapi pada masa yang sama sedih kot..
akan merindui kawan2 kat sini..
si pemberi semangat, si pendengar, si tolong bg gelak, si tempat menangis..ok dan bnyk lagi  =,="

what ever it is..i am gonna miss my roommates most..
nanti ghindu same2 tido lambat, bangun lambat =,="  (*kantoi)
buat account same2..makan same2..merepek same2..(*itu ella)



roommates !

They are just great to be together..tipu la tak penah gaduh..
especially aku ngan maia..  =,="  sampai ella nak tinggal kitorang pun siap pesan "korang jgn gaduh2 tau"
hahaha..maneee ade..kitorang tgh sweet2 ni...

bila dah name nye final semester..semuanya akan jadi final..
final assignment, final project, final test !
Alhamdulillah myself & my group can face it very well..
siap on time (*walaupun ni mmg muka pemalas)



muka tak nak serius lg ke kak?


final TEST !


The best group mate ever..


Nampak tak muka bahagia  =,="


Our presentation.. (*aku macam nak berdebat je)  ~.~

kerja tu tetap kerja..sibuk tetap sibuk..
Leisure time tetap kene ade..kerja gila memang tak pernah terpisah..
for example mandi hujan pukul 12 mlm end 1 pagi dengan roommate tersayang..haha
Bila stress dengan assignment & test..gitar aku jadi mangsa..
roommate pulak (*fatin, boleh tuju lagu?) hahaha..nasib baik dorang layankan aje..
aku tau kalau aku main gitar tak berenti mesti roommate akan ckp 
ayat ni (*fatin meroyan lettew)  =,="


buai laju2..saya nak kaweeennn dengan anak rajaaaa~





I was hoping that i can pass this semester with flying colors..
Make my parent proud of me..
And for the next....


Tadaaaa ! (nak tgk kos ape yg di apply, sila klik gambar)
maceehh !

Rabbi yassir wala tu'assir..Harap Allah permudahkan semuanya..Aameen !






3 comments:

  1. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum,singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

    ReplyDelete
  3. Salam.sis btw diploma ni mcm mana? Best x? Harap sis boleh reply comment sy. :)

    ReplyDelete